2017-02-14 08:17:05• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Vízöntő - Csodálatosan alakul a napja

Napi horoszkóp február 14-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold már a Szűz jegyében áll. Remekül sikerülnek az üzleti tárgyalásai, jól tud érvelni a fontos ügyekben. Vigyázzon, ma pillanatok alatt szerelembe eshet. Megismerkedhet valakivel, aki alaposan felbolygatja az életét!

Bika: IV. 20. - V. 20.
Veszekedésekre, nézeteltérésekre kerülhet sor ma, elsősorban a családtagjaival nem találja a közös hangot. Ha célt szeretne érni, önnek is engedményeket kell tennie, e nélkül nem megy!

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Minden feladatával akadálytalanul halad előre. Ne hagyja, hogy elbizonytalanítsák! Egyesek talán kételkedve fogadják a terveit, de önben van elég erő a megvalósításukhoz. Ma valaki bebizonyítja önnek, hogy mennyire szereti.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Merkúr a Vízöntő jegyében áll. Ez inspirálja önt, főleg a munkájában tud egy nagyot előrelépni, és pár dolgot megmozgatni. Ismét tele van ötletekkel, és ezekkel jó pontokat szerez munkahelyén.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
A Hold a Szűz jegyében jár. Jobban teszi, ha ma nem teregeti ki a szerelmi problémáit semelyik barátjának, barátnőjének. Az illető ugyanis túlságosan fecsegőnek bizonyulhat, amiből önnek később kellemetlenségei lehetnek.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Valaki miatt aggódik, vagy nyomasztja valami. Kevés mosolygós arcot lát maga körül, ez is tovább rontja a hangulatát. Egy kellemes beszélgetés a barátokkal igazán ráférne önre! Hívja fel őket!

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Adódhat ma egy olyan szituáció, amikor, félretéve a saját érdekeit, ki kell állnia valakiért. Nem kérdéses, hogy képviselni fogja az illetőt! Jó érzés tölti majd el amiatt, hogy önzetlenül tudott viselkedni.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Ne legyen folyton olyan elégedetlen! Néha úgy tűnik, hiába kényezteti el a sors, ön mégis képes megtalálni azt, ami miatt rosszul érezheti magát... Sorolja végig magában mindazt, amire büszke lehet, és rá fog jönni, hogy semmi oka a panaszra!

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Mindenhez kétszer annyi időre van szüksége, mint máskor, és ez idegesíti. Nem tehet jobbat, fogadja el ezt a helyzetet. Ez talán azt jelzi, hogy túlhajszolta magát mostanában. A magánéletében is akadályokkal kell számolnia.

Bak: XII. 22. - I. 19.
Bizonytalanabb lehet a szokásosnál, egy kicsit ügyetlenül szervezi a napját. Vigyázzon, elfelejthet egy fontos határidőt, vagy találkozót! Ha lehet, ellenőrizzen le mindent többször is.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A Hold a Szűz jegyében jár. Csodálatosan alakul a napja, most a körülmények is az ön kezére játszanak. Szerencsés fordulat várható egy nehéz ügyben. A banki tárgyalások is remekül sikerülnek, az üzleti megbeszélések önnek kedvezően zárulnak.

Halak: II. 19. - III. 20.
Egy hivatásával összefüggő ügyet, ami nagyon fontos önnek, gond nélkül tisztázni tud. Ez nagy megkönnyebbülést jelent az ön számára. Talán még egy sorsszerű találkozásra is sor kerülhet, ami szerelmet hoz az életébe.

(Astronet.hu)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: